Bygmarken 25, 3520 Farum
Opening hours: 8am to 6pm
+06 48 48 87 40
La Défense, Paris
Search

LAGER RENGØRING

Lad os stå for jeres lagerrengøring

Orden og struktur er nøgleord for at få et lager til at fungere. Rengøring er en del af netop det. For er der ikke gjort ordentligt rent, er det hverken rart for medarbejderne at være der, ligesom det kan smitte af på kvaliteten af de varer, I sender ud. Der hvirvler meget støv rundt på et lager hver eneste dag – og det skal kommes til livs med rengøring, hvis ikke det skal gå ud over medarbejdernes helbred. Et dårligt og støvet indeklima er nemlig med til at øge antallet af sygedage. Vi ved godt, at rengøring af et lager i sig selv kan være meget uoverskueligt. Men sådan behøver det på ingen måder at være. For ved at hyre et professionelt rengøringsteam som os bevares det gode indeklima og de rene overflader, uden I behøver bruge en masse sparsom tid på det.

Vi stiller op med et fast team af medarbejdere til jeres lagerrengøring

Det skal være trygt at få rengøring udefra. Derfor stiller vi altid op med det samme team af medarbejdere, så I ved, hvem der kommer og går på jeres lager. Det har ikke kun den fordel, at I ved, hvem der kommer og går. For det sikrer også, at medarbejderne kender jeres forretning og jeres lager og dermed også ved, hvor det er vigtigt at få gjort rent udover de gængse steder som gulve og kontorer. I mærker ikke noget som helst til, at vi kommer og udfører lagerrengøring for jer, da vi og medarbejderne selv finder rundt og dermed passer sig selv, når de kommer for at gøre rent. Dertil ved de også godt, hvad der ikke skal røres ved, hvilket vi også ser som en meget vigtig detalje. Lyder det som det rette team for jer? Så kontakt os endelig gerne i dag.

Lagerrengøring bidrager til at holde jeres medarbejdere raske

Vil I gerne jeres medarbejdere det bedste? Så er fast rengøring af arbejdsområderne en del af det. For som ansat bruges der mange timer i samme lokaler. Er de svære at holde rene, og er der en del støv hver eneste dag, giver det risiko for udvikling af støvallergi. Såfremt der ikke bliver gjort rent. Det vil vi meget gerne bidrage til at undgå, så jeres medarbejdere så vidt muligt kan holde sig raske i al den tid, de arbejder hos jer. Vi tilbyder derfor heller ikke en standardrengøring. For hvert lager er forskelligt, hvorfor rengøringen også bør være det. Inden vi udfører lagerrengøring hos jer første gang, kommer vi på besøg for at besigtige lokalerne. Det gør os i stand til at lægge en god plan for, hvor og hvordan der skal gøres rent på jeres områder. Dertil har I også mulighed for at udpege steder, hvor der ikke er adgang, eller som vi ikke skal tage os af. Det sikrer, at vi kommer godt fra start, og at I er tilfredse fra første dag, vi kommer og gør rent på jeres lager.